She is electricity running to my soul

Inte fullt lika friluftslivig vecka som förra men en vecka väl värd att summera tycker jag, något måste jag ju förgylla denna cybervärld med hehe. Har flytt fältet hemma då mamma haft/har nån härlig hosta som aldrig verkar ge med sig och veckan har mest bjudit på jobb, men helgen däremot - H E L G E N. Halleluja, helg är bäst!
 
Fredag eftermiddag bjöd på roadtrip till Umeå (ej att förglömma glasspausen i Ånäset) där vi fick "rum med mysig utsikt över älven" som det så fint beskrevs. Hotellet och rummet var verkligen super duper och jo, vi såg ju älven, men jag vet inte riiiiiiktigt om jag håller med helt ändå. Vad tycker ni?
 
 
Trots smärre middagskaos, som skylls på att det var fredag den trettonde, blev kvällen lyckad. Hotellet var jättefint och sällskapet var det verkligen inget fel på så ingen fara på taket där inte! Lördag morgon inleddes med följande + kaffe och kanelbullemuffins och jag var fortfarande inte i en position att klaga känner jag:
 
 
Drog på en riktig shoppingrunda som avslutades med IKEA som vi...
 
... ÖVERLEVDE! Är vanligtvis inte en skrytig person men detta är ju en sån bedrift att jag nästan förväntar mig att få diplom, gulmedaljer, blombuketter, nobelpris eller liknande skickat till Norra Hamngatan 36. Nåväl. Vi återvände trötta och nöjda till stan lördag kväll och premiärade Uncharted 4 innan lite eurovision före läggdags.
 
Idag har det vårstädats så det stått härliga till och kvällskvisten bjöd på middag med mamma och Anton, som gått och blivit en liten fashionista minsann. Titta bara så in style han kan vara!
 
 
 Nä, nu blev det här på tok för långt. Nu måste jag slänga mig i duschen. På återseende!