BORGAFJÄLL 2016

Liten lista på informationen jag fick inför trippen:
1. Packlista
2. Tid för avfärd
...aaaaaand that's it.
 
Satte oss i bilen och drog iväg, körde och körde och körde lite till innan vi till slut nådde fram till Borgafjäll. 
Packade in i stugan där vi skulle spendera helgen, åt middag och begav oss ut på en liten kvällsfisketur på ingen mindre plats än denna BEAUTY. Det nappade lite och jag plurrade lite innan vi vände hemåt igen. 
 
 
Dag två var vi på långvandring genom skog, snår och forsar, brände ravioli och slogs mot brämsar stora som traktordäck och ÖVERLEVDE! Rena rama Robinson. Skippade kvällsturen för kortspel där jag inte riktigt vann, men nästan! Dagens favoritvy var en klar vinnare:
 
 
Att tredje dagen skulle bli den bästa hade vi ju ingen aning om när vi vaknade, men svårt att bli annat när dagen bjöd på solsken, bra fiske, utelunch och vak i massor. Inte ens trassel och bortkastade drag kunde drag us down så det säger ju en del!
 
 
Nu har denna blogg för första gången i världshistorien fått sig ett helt inlägg dedikerat till fiske och uteliv (på ett annat sätt än fest då). Någon gång måste ju vara den första. Och mer blir det, till veckan styrs kosan till storstan (!!!!) Blattnicksele för mer av detta och jag är i extas!