Mouse, mousse eller moose

Jag må ha jobbat och jag må ha fått riktigt tråkiga nyheter som gör att det inte känns så kul hela tiden, men det har inte hindrat mig från att tycka att jag haft en rätt så bra helg ändå! 
 
I fredags vaknade jag, åt mysfrukost och drack kaffe med han den där som jag tycker så fruktansvärt mycket om. Sen tog jag på mig mina vilmarkigaste kläder och åkte till Tuna och besökte älgparken *ler turistigt*. Vilka härliga hornklädda bestar älgar är alltså! Sen hämtade vi ut våra pass och var på lite mini-roadtrip här i omnejden. På kvällen blev det lite öl och lite häng med bra folk, som vanligt då!
 
På tal om bra folk: Simon var inte hemma när jag slutade jobba igår, men han hade lämnat en godispåse och en hallonsoda med mitt namn på i köket. Vilken kille va??? Slut på skryt hihi.
 
Idag har ungdomsrebellen i mig vaknat och jag känner för att vara vaken precis så länge som det går ikväll. Och eftersom jag börjar vid 15 imorgon så är det inte omöjligt att det blir så. Brukar ju ha svårt att hålla ögonen öppna efter 23:00 så vill inte lova nåt, men vi får se.
 
Älgiga bilder ahead!
 
 
Mu!